skip to Main Content
09120609701 / 025-33340176 info [at] oncco [dot] ir

خواص کتیرا برای مو

خواص کتیرا برای مو

همه ما در مورد خواص کتیرا برای مو شنیده‌ایم؛  آنچه به نام کتیرا بسیار طرفدار دارد در واقع شیره گیاهی به همین نام یعنی کتیرا است. گیاه کتیرا بوته‌ای شکل، تیغ‌دار و کوتاه قد است و بیشترین حجم آن در مناطق پر شیب و کوهستانی مانند آسیای مرکزی پیدا شده که نشان می‌دهد بومی این مناطق است . ایران یکی از مناطق مشهور برای تولید صمغ کتیرا است و در واقع به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده آن شناخته می‌شود . صمغ کتیرا چسبندهv، بدون بو و بدون مزه و محلول در آب است که آن را از شیره گیاه تهیه و خشک می‌کنند. خواص کتیرا بسیار زیاد است .

کتیرا چیست؟

شیره و صمغ کتیرا از ریشه و ساقه‌های گیاه گرفته می‌شود و با ایجاد خراش و حفره آن را استخراج می‌کنند . خراشی که روی سطح ساقه و ریشه ایجاد می‌شود ، باید عمق ۵ سانتی‌متری داشته باشد . صمغ این گیاه به شکل نوارهای پیچ‌خورده و فلس مانند خارج می‌شود. شیره یا صمغی که از ریشه و ساقه کتیرا خارج می‌شود را جمع‌آوری و به شکل ورقه یا قطعات کوچک سنگریزه‌ای شکل خشک می‌کنند.

 اصلی‌ترین ماده موجود در کتیرا تراگانتین است که کلوئید محلول در آب است و از نظر شیمیایی با ماده دیگری به نام باسورین در ارتباط است که محلولیت کمتری دارد ولی برای اینکه به شکل ژل در بیاید، در آب حل می‌شود.

 

خواص کتیرا برای مو

۱- حالت دهنده ی قوی

۲- تقویت کننده ی مو

۳- ضد موخوره

۴- ضد ریزش مو

 

ژل کتیرای اُنس :

لابراتوار آرایشی و بهداشتی اُنس به عنوان اولین تولید کننده ژل کتیرای گیاهی در ایران مفتخر است این محصول مفید برای سلامت مو را در بسته بندی های مختلف و با ظاهری شکیل روانه ی بازار کرده است . این محصولات به صورتی پمپی ، کاسه ای و تیوپی در دسترس مصرف کنندگان گرامی قرار دارد .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
×Close search
جستجو